![]() |
Блаженнішого Володимира Митрополита Київського і всієї України
|
РЕЦЕПТИ ПАСКИ
Взяти: 2,5 кг, 200 г внршкового масла, 200 г цукру, 250 г сметани, сіль за смаком. Сир двічі протерти через сито. Масло добре розтерти з цукром, додати сметану і продовжувати розтирати масу до повного зникнення кристалів цукру. Отриману кремоподібну масу з`єднати з протертим сиром, посолити, перемішати, заповнити пасочницю, накрити блюдцем, покласти невеликий гніт, поставити на 12 годин у холодильник.
Паска з мигдалем і родзинками Взяти: 1,6 кг сиру, 200 г вершкового масла, 800 г цукрової пудри або дрібного цукру, 9 яєць, 250 г сметани, 100 г мендалю, 150 г родзинок. Двічі протерти сир через сито, додати сметани. Потім добре розтерти яйця з цукром, додаючи по одному. Продовжувати розтирати масу до повного розчинення кристалів цукру. Цю масу з`днати з сиром, додати промиті висушені родзинки, обчищений і подріблений мигдаль. Заповнити пасочницю масою, прикрити блюдцем, покласти гніт, поставити в холодильник на 12 годин. |
|
|